ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Assa Maris 4* - Agios Nikolaos - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 2

 2

 3

 3

 3

 5

 5

 3

 3

 3

 2

Вид на Сместување

Услуга

Структура

29.04.20-02.05.20

03.05.20-22.05.20

23.05.20-06.06.20

07.06.20-19.06.20

20.06.20-30.06.20

01.07.20-24.07.20

25.07.20-27.08.20

28.08.20-02.09.20

03.09.20-15.09.20

16.09.20-26.09.20

27.09.20-07.10.20

Double Room for Sgl - Garden View

AL

1Ad

84.7

73.7

112.2

132

145.2

159.5

171.6

145.2

132

104.5

73.7

Double Room for Sgl - Garden View

AL

1Ad+1ch(0-11)

84.7

73.7

112.2

132

145.2

159.5

171.6

145.2

132

104.5

73.7

Double Room - Garden View

AL

2Ad

84.7

73.7

112.2

132

145.2

159.5

171.6

145.2

132

104.5

73.7

Double Room - Garden View

AL

2Ad+1ad

114.4

100.1

150.7

177.1

195.8

215.6

231

196.9

177.1

140.8

100.1

Double Room - Garden View

AL

2Ad+1ch(0-11)

84.7

73.7

112.2

132

145.2

159.5

171.6

145.2

132

104.5

73.7

Family Room - Garden View

AL

2Ad

126.5

110

155.1

196.9

215.6

237.6

255.2

215.6

196.9

145.2

110

Family Room - Garden View

AL

2Ad+1ad

139.7

121

170.5

216.7

237.6

261.8

281.6

237.6

216.7

159.5

121

Family Room - Garden View

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

139.7

121

170.5

216.7

237.6

261.8

281.6

237.6

216.7

159.5

121

Family Room - Garden View

AL

2Ad+1ch(0-11)

126.5

110

155.1

196.9

215.6

237.6

255.2

215.6

196.9

145.2

110

Family Room - Garden View

AL

2Ad+2ad

151.8

132

185.9

236.5

259.6

286

306.9

259.6

236.5

173.8

132

Family Room - Garden View

AL

2Ad+2ch(0-11)

133.1

115.5

162.8

206.8

226.6

249.7

268.4

226.6

206.8

151.8

115.5

Family Room Bunk Bed - Garden View

AL

2Ad

95.7

83.6

128.7

150.7

166.1

183.7

196.9

167.2

150.7

119.9

83.6

Family Room Bunk Bed - Garden View

AL

2Ad+1ch(0-11)

95.7

83.6

128.7

150.7

166.1

183.7

196.9

167.2

150.7

119.9

83.6

Family Room Bunk Bed - Garden View

AL

2Ad+2ch(0-11)

101.2

88

135.3

158.4

173.8

192.5

206.8

174.9

158.4

126.5

88

Double Deluxe  - 

AL

2Ad

116.6

101.2

134.2

157.3

172.7

205.7

214.5

187

157.3

125.4

101.2

Double Deluxe  - 

AL

2Ad+1ad

157.3

136.4

181.5

212.3

233.2

277.2

289.3

251.9

212.3

169.4

136.4

Double Deluxe  - 

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

157.3

136.4

181.5

212.3

233.2

277.2

289.3

251.9

212.3

169.4

136.4

Double Deluxe  - 

AL

2Ad+1ch(0-11)

116.6

101.2

134.2

157.3

172.7

205.7

214.5

187

157.3

125.4

101.2

Double Deluxe  - 

AL

2Ad+2ch(0-11)

116.6

101.2

134.2

157.3

172.7

205.7

214.5

187

157.3

125.4

101.2

Double Room - Sea View

AL

2Ad

99

85.8

122.1

140.8

155.1

181.5

190.3

165

140.8

113.3

85.8

Double Room - Sea View

AL

2Ad+1ad

133.1

115.5

163.9

190.3

210.1

245.3

257.4

222.2

190.3

152.9

115.5

Double Room - Sea View

AL

2Ad+1ch(0-11)

99

85.8

122.1

140.8

155.1

181.5

190.3

165

140.8

113.3

85.8

Family Room - Sea View

AL

2Ad

129.8

113.3

168.3

211.2

231

270.6

281.6

246.4

211.2

156.2

113.3

Family Room - Sea View

AL

2Ad+1ad

143

125.4

184.8

232.1

254.1

298.1

310.2

270.6

232.1

171.6

125.4

Family Room - Sea View

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

143

125.4

184.8

232.1

254.1

298.1

310.2

270.6

232.1

171.6

125.4

Family Room - Sea View

AL

2Ad+1ch(0-11)

129.8

113.3

168.3

211.2

231

270.6

281.6

246.4

211.2

156.2

113.3

Family Room - Sea View

AL

2Ad+2ad

156.2

136.4

201.3

253

277.2

324.5

338.8

294.8

253

188.1

136.4

Family Room - Sea View

AL

2Ad+2ch(0-11)

136.4

118.8

176

221.1

243.1

283.8

295.9

258.5

221.1

163.9

118.8

Family Room Bunk Bed - Sea View

AL

2Ad

112.2

97.9

139.7

162.8

179.3

206.8

218.9

189.2

162.8

130.9

97.9

Family Room Bunk Bed - Sea View

AL

2Ad+1ch(0-11)

112.2

97.9

139.7

162.8

179.3

206.8

218.9

189.2

162.8

130.9

97.9

Family Room Bunk Bed - Sea View

AL

2Ad+2ch(0-11)

118.8

102.3

147.4

171.6

188.1

217.8

229.9

198

171.6

137.5

102.3

Junior Suite - Sea View

AL

2Ad

150.7

130.9

172.7

229.9

253

292.6

301.4

266.2

229.9

161.7

130.9

Junior Suite - Sea View

AL

2Ad+1ad

166.1

144.1

190.3

253

278.3

322.3

331.1

292.6

253

178.2

144.1

Junior Suite - Sea View

AL

2Ad+1ad+1ch(0 - 11)

166.1

144.1

190.3

253

278.3

322.3

331.1

292.6

253

178.2

144.1

Junior Suite - Sea View

AL

2Ad+1ch(0-11)

150.7

130.9

172.7

229.9

253

292.6

301.4

266.2

229.9

161.7

130.9

Junior Suite - Sea View

AL

2Ad+2ad

180.4

157.3

207.9

276.1

303.6

350.9

361.9

319

276.1

194.7

157.3

Junior Suite - Sea View

AL

2Ad+2ch(0-11)

158.4

137.5

181.5

242

266.2

306.9

316.8

279.4

242

170.5

137.5

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.