ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Ogerim 2*

Се наоѓа на само 600м од најпознатата плажа Ladies Beach . Хотелот има 25 соби, целосно опремени со тоалет, туш, фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф  и надворешен базен кои што се на располагање на гостите.

Цени за 10 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице 1/2

Термини

цена по лице 1/2

Термини

цена по лице 1/2

01.06-11.06

119 €

11.07-21.07

189 €

20.08-30.08

189 €

06.06-16.06

119 €

16.07-26-07

189 €

25.08-04.09

189 €

11.06-21.06

149 €

21.07-31.07

189 €

30.08-09.09

169 €

16.06-26.06

149 €

26.07-05.08

189 €

04.09-14.09

169 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

189 €

09.09-19.09

169 €

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

189 €

14.09-24.09

169 €

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

189 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

189 €

23.09-04.10

169 €

Цени за 9 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице 1/2

02.07-11.07

143 €

05.07-14.07

143 €

11.07-20.07

143 €

14.07-23.07

143 €

20.07-29.07

143 €

23.07-01.08

143 €

Цени за 7 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице 1/2

07.07-14.07

119 €

14.07-21.07

119 €

21.07-28.07

119 €

28.07-04.08

119 €

04.08-11.08

119 €

11.08-18.08

119 €

18.08-25.08

119 €

  • Во цената е вклучено 10 ,9 и 7 ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.
  • Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  • Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
  • Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019
  • Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден

Напомена: Термините во табелите се однесуваат на термин за сместување во хотел
Поаѓањето е еден ден претходно , во 10 часот од паркингот  спроти  хотелот Холидеј Ин.