ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Diaporos 3* -Vourvourou - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 1

 3

 4

 3

 1

Вид на Сместување

Услуга

Структура

01.06.20-10.06.20

11.06.20-20.06.20

21.06.20-31.08.20

01.09.20-10.09.20

11.09.20-30.09.20

Cottage - Garden View

HB

2Ad

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Cottage - Garden View

HB

2Ad+1ad

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Cottage - Garden View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-11)

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Cottage - Garden View

HB

2Ad+1ad+2ch(0-11)

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Cottage - Garden View

HB

2Ad+1ch(0-11)

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Cottage - Garden View

HB

2Ad+2ch(0-11)

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Cottage - Garden View

HB

2Ad+3ch(0-11)

93.5

107.8

124.3

107.8

93.5

Double Room - Garden View

HB

2Ad

70.4

84.7

99

84.7

70.4

Double Room Bunk Bed - Garden View

HB

2Ad

80.3

93.5

108.9

93.5

80.3

Double Room Bunk Bed - Garden View

HB

2Ad+1ch(0-11)

80.3

93.5

108.9

93.5

80.3

Double Room Bunk Bed - Garden View

HB

2Ad+2ch(0-11)

80.3

93.5

108.9

93.5

80.3

Deluxe Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad

89.1

103.4

118.8

103.4

89.1

Deluxe Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ad

89.1

103.4

118.8

103.4

89.1

Deluxe Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0 - 11)

89.1

103.4

118.8

103.4

89.1

Deluxe Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ch(0-11)

89.1

103.4

118.8

103.4

89.1

Superior Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad

103.4

117.7

134.2

117.7

103.4

Superior Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ad

103.4

117.7

134.2

117.7

103.4

Superior Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-11)

103.4

117.7

134.2

117.7

103.4

Superior Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ad+2ch(0-11)

103.4

117.7

134.2

117.7

103.4

Superior Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+1ch(0-11)

103.4

117.7

134.2

117.7

103.4

Superior Sliding Door - Garden View or Sea View

HB

2Ad+2ch(0-11)

103.4

117.7

134.2

117.7

103.4

Double Room Bunk Bed - Sea View

HB

2Ad

84.7

99

114.4

99

84.7

Double Room Bunk Bed - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-11)

84.7

99

114.4

99

84.7

Double Room Bunk Bed - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-11)

84.7

99

114.4

99

84.7

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+1ad

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+1ad+2ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+1ad+3ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+2ad

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+2ad+1ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+2ad+2ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+3ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Suite 2 Brooms - Sea View

HB

2Ad+4ch(0-11)

126.5

145.2

173.8

145.2

126.5

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.