ВЕЛИГДЕНСКИ ПАТУВАЊА
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Грција - Calypso 2+* - Hanioti
Calypso 2+* - Hanioti

Calypso Hotel / 2+ stars (C Sup)  / Chanioti / Chalkidiki-Kassandra

ЛИНК

Цените се дадени по соба на ноќ, услуга ноќевање со појадок

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Минимален престој

 

 2

Тип на сместување

Структура

26.04.19-01.05.19

Double Room -

2Ad

30,43 €

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

30,43 €

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

30,43 €

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

36,96 €

Triple Room -

3Ad

40,22 €

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

40,22 €

Triple Room -

3Ad+1ch(2-5)

47,83 €

Triple Room -

3Ad+1ch(6-11)

47,83 €

Double Room - Pool View or Sea View

2Ad

31,52 €

Double Room - Pool View or Sea View

2Ad+1ch(0-1)

31,52 €

Double Room - Pool View or Sea View

2Ad+1ch(2-5)

31,52 €

Double Room - Pool View or Sea View

2Ad+1ch(6-11)

40,22 €