ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Грција - Olympic Kosma 3* - Hanioti
Olympic Kosma 3* - Hanioti

Bomo Olympic Kosmas / 3 stars (B) / Chanioti / Chalkidiki-Kassandra

https://www.bomohotels.com/

Цени се дадени по соба на ноќ важечки до 28.02

Услуга All Inclusive

Цените се дадени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Минимален престој

 

 3

Структура

Структура

24.04.19-02.05.19

Double Room -

2Ad

45,65 €

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

45,65 €

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

52,17 €

Triple Room -

3Ad

75,00 €

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

91,30 €

Quadruple Room -

2Ad+2ad

93,48 €

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-11)

90,22 €

Single Room - Standard

1Ad

33,70 €

Single Room - Standard

1Ad+1ch(0-1)

33,70 €

Double Room - Standard

2Ad

45,65 €