ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Грција - Poseidon Palace 4* - Leptokaria
Poseidon Palace 4* - Leptokaria

Poseidon Palace / 4+ stars (A Sup) / Leptokaria / Pieria

https://poseidonpalace.gr/

Цените се дадени по соба на ноќ / Услуга Полупансион

Велигденски ручек е вклучен во цената

Минимален престој

 

 3

Тип на сместување

Структура

26.04.19-29.04.19

Single Room -

1Ad

72,83 €

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

72,83 €

Double Room -

2Ad

102,17 €

Double Room -

2Ad+1ad

138,04 €

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

102,17 €

Double Room -

2Ad+1ch(2-13)

102,17 €

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

102,17 €

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

102,17 €

Double Room -

2Ad+2ch(2-13)

128,26 €