LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Platon Beach Hotel 2* - Olympic beach - Редовен ценовник

Platon Beach Hotel 2* Olympic Beach

www.hotelplaton.gr

РЕДОВНИ ЦЕНИ

Цена по соба на ноќ / Услуга Полупансион

Минимален престој

 

 2

 3

 3

 3

Тип на сместување

Структура

15.05.19-14.06.19 11.09.19-30.09.19

15.06.19-12.07.19 28.08.19-10.09.19

13.07.19-31.07.19

01.08.19-27.08.19

Single Room -

1Ad

45,65

52,17

65,22

76,09

Double Room -

2Ad

51,09

63,04

76,09

80,43

Triple Room -

2Ad+1ad

64,13

78,26

94,57

100

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

64,13

78,26

94,57

100

Triple Room -

2Ad+1ch(0-11)

51,09

63,04

76,09

80,43

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

64,13

78,26

94,57

100

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-11)

64,13

78,26

94,57

100

Single Room -

1Ad

57,61

64,13

76,09

86,96

Double Room -

2Ad

73,91

84,78

97,83

102,17

Triple Room -

2Ad+1ad

97,83

110,87

128,26

133,7

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

106,52

120,65

136,96

142,39

Triple Room -

2Ad+1ch(0-11)

82,61

93,48

106,52

110,87

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

106,52

120,65

136,96

142,39

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-11)

104,35

118,48

134,78

140,22

Цените се изразени по соба во евра, плаќањето во денари по курс 1еур - 62 мкд

Хотелот е лоциран на прва линија и 30 метри од плажа

Соби - 45 соби, 18-23кв.м, клима, сателитска телевизија, телефон, WIFI, мини бар,

Чистење на соби секојдневно, промена на постелина 2 пати неделно