LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Chronis Hotel 2* - Paralia - Промо Ценовник до 31.01

Chronis Hotel 2* - Paralia

http://www.hotelchronis.gr/

Услуга ноќевање со појадок

ПРОМО ЦЕНИ ВАЖЕЧКИ ДО 31.01

Минимален престој

 

 1

 4

Тип на сместување

Структура

01.05.19-30.06.19 01.09.19-31.10.19

01.07.19-31.08.19

Single Room -

1Ad

33,70 €

40,22 €

Double Room -

2Ad

44,57 €

55,43 €

Triple Room -

2Ad+1ad

53,26 €

65,22 €

Triple Room -

2Ad+1ch(0-6)

44,57 €

55,43 €

Triple Room -

2Ad+1ch(7-11)

53,26 €

65,22 €

Лоциран на 40 метри од плажа

17 соби (16-18кв.м) опремени со клима, ТВ, телефон, бања, фен

Чистење секој ден, смена на крпа секој ден, смена на постела секој трет ден