LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Akrothalassia Hotel 2* - Leptokaria - Промо ценовник до 31.01

Akrothalassia Hotel 2* - Leptokaria

http://www.akrothalasia.gr

ЦЕНА ПО СОБА / ВАЖЕЧКИ ДО 31.01

Услуга Полупансион

Минимален престој

 

 2

 2

 2

Тип на сместување

Структура

19.04.19-31.05.19 01.10.19-15.10.19

01.06.19-06.07.19 25.08.19-30.09.19

07.07.19-24.08.19

Single Room -

1Ad

28,26

35,87

45,65

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

28,26

35,87

45,65

Double Room -

2Ad

36,96

45,65

58,7

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

36,96

45,65

58,7

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

45,65

57,61

73,91

Triple Room -

3Ad

48,91

63,04

81,52

Triple Room -

3Ad+1ad

57,61

72,83

94,57

Triple Room -

3Ad+1ch(0-5)

48,91

63,04

81,52

Triple Room -

3Ad+1ch(6-11)

48,91

63,04

81,52