ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Olympic Kosma Bomo Club 3* - Hanioti - Редовен ценовник

OLYMPIC KOSMA HOTEL & VILLAS 3* HANIOTI

https://www.bomohotels.com/#hotels

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

5

26.04-02.05

03.05-31.05

01.06-14.06

15.06-30.06

01.07-14.07

15.07-22.08

23.08-08.09

09.09-14.09

15.09-30.09

01.10-07.10

DOUBLE ROOM

2Ad

66

60

72

88

112

126

108

88

72

60

2Ad+1ch(0-1)

66

60

72

88

112

126

108

88

72

60

2Ad+1ch(2-11.99)

75

69

81

97

120

135

117

97

81

69

TRIPLE ROOM

3Ad

108

98

115

130

148

176

143

129

115

98

QUADRUPLE ROOM

3Ad+1ch(2-11.99)

133

122

133

148

178

192

172

147

133

122

4Ad

135

124

135

150

180

194

175

149

135

124

2Ad+2 ch(2-11.99)

130

119

130

146

176

190

170

145

130

119

SINGLE ROOM STANDARD

1Ad

48

43

56

66

83

103

83

69

60

50

1Ad+1ch(0-1)

48

43

56

66

83

103

83

69

60

50

DOUBLE ROOM STANDARD

2Ad

66

60

72

88

112

126

108

88

72

60

Мин. престој

3

2

3

3

3

3

3

3

3

2

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:отворен базен, WI-FI,паркинг,бар,ресторан

Соби: клима, САТ ТВ, телефон, фрижидер,фен,балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД