LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Kriopigi hotel 4* - Kriopigi - 30% попуст до 30.04

Kriopigi Hotel / 4 stars (A) / Kriopigi / Chalkidiki-Kassandra

http://kriopigibeach.gr/

Цените се дадени по соба на ноќ, услуга полупансион или All Inclusive за резервации до 30.04.2019

Цените се изразени во евра, плаќaње во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Минимален престој

 

 3

 5

 5

 3

Тип на сместување

Структура

01.06.19-21.06.19 21.09.19-03.10.19

22.06.19-12.07.19 24.08.19-20.09.19

13.07.19-23.08.19

04.10.19-18.10.19

 

 

Полупансион

Double Room - Land View

2Ad

60,87 €

73,91 €

85,87 €

45,65 €

Double Room - Land View

2Ad+1ad

82,61 €

98,91 €

115,22 €

61,96 €

Double Room - Land View

2Ad+1ch(0-5)

60,87 €

73,91 €

85,87 €

45,65 €

Double Room - Land View

2Ad+1ch(6-11)

68,48 €

81,52 €

93,48 €

53,26 €

 

 

All Inclusive

Double Room - Land View

2Ad

82,61 €

93,48 €

108,70 €

67,39 €

Double Room - Land View

2Ad+1ad

111,96 €

126,09 €

146,74 €

91,30 €

Double Room - Land View

2Ad+1ch(0-5)

82,61 €

93,48 €

108,70 €

67,39 €

Double Room - Land View

2Ad+1ch(6-11)

94,57 €

104,35 €

119,57 €

79,35 €