Sentinus 4*

Попуст за Рани Резервации

период

Попустите за Рани Резервации НЕ се комбинираат !!!

Резервации направени до

30/11/2018

Попуст

27%

Уплата %

50%

Уплата до

12,10,2018

Резервации направени до

31/01/2019

Попуст

25%

Уплата %

50%

Уплата до

02,10,2019

Резервации направени до

28/02/2019

Попуст

20%

Уплата %

50%

Уплата до

03,10,2019

Резервации направени до

31/03/2019

Попуст

15%

Уплата %

50%

Уплата до

04,10,2019

Резервации направени до

30/04/2019

Попуст

10%

Уплата %

50%

Уплата до

05,10,2019

Ценовник

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Хотел

SENTINUS HOTEL

www,sentinushotels,com

Регион

Категорија

Улсуга

Валута

,

KUSADASI

4*

AI

EUR

,

Период

A

B

C

D

E

F

G

H

27/04/2019

25/05/2019

06,5,2019

22/06/2019

07,6,2019

24/08/2019

14/09/2019

28/09/2019

24/05/2019

06,4,2019

21/06/2019

07,5,2019

23/08/2019

13/09/2019

27/09/2019

18/10/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

STANDARD ROOM

Улсуга

ALL INCLUSIVE

DBL

57,40 €

66,26 €

83,88 €

99,34 €

136,85 €

92,74 €

66,26 €

57,40 €

DOUBLE +EXTRA BED

77,48 €

89,39 €

113,22 €

134,09 €

184,69 €

125,13 €

89,39 €

77,48 €

SINGLE

43,02 €

49,62 €

62,91 €

74,53 €

102,58 €

69,51 €

49,62 €

43,02 €

SINGLE+1CHD(0-12,99)

43,02 €

49,62 €

62,91 €

74,53 €

102,58 €

69,51 €

49,62 €

43,02 €

SINGLE+2CHD(0-12,99)(0-2,99)

43,02 €

49,62 €

62,91 €

74,53 €

102,58 €

69,51 €

49,62 €

43,02 €

SINGLE+2CHD(3-12,99)(3-12,99)

57,40 €

66,26 €

83,88 €

99,34 €

136,85 €

92,74 €

66,26 €

57,40 €

DOUBLE +1CHD(0-12,99)

57,40 €

66,26 €

83,88 €

99,34 €

136,85 €

92,74 €

66,26 €

57,40 €

DOUBLE +2CHD(0-12,99)(0-2,99)

57,40 €

66,26 €

83,88 €

99,34 €

136,85 €

92,74 €

66,26 €

57,40 €

DOUBLE +2CHD(3-12,99)(3-12,99)

71,77 €

82,80 €

104,85 €

124,15 €

171,01 €

115,88 €

82,80 €

71,77 €