ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Dionysos Inn 3* - Hanioti - Редовен ценовник

DIONYSOS INN 3* HANIOTI

www.hotel-dionysos.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

5

03.05-31.05

01.06-20.06

21.06-11.07

12.07-28.08

01.10-15.10

11.09-30.09

29.08-10.09

STUDIO DELUXE

2Ad

66

81

92

106

3Ad

90

109

125

144

3Ad+1ch(0-5.99)

90

109

125

144

3Ad+1ch(6-11.99)

98

119

136

157

2Ad+1ch(0-5.99)

66

81

92

106

2Ad+1ch(6-11.99)

75

92

104

119

4Ad

106

129

147

170

2Ad+2ch(0-5.99)

75

92

104

119

2Ad+2ch(0-5.99)

75

92

104

119

(6-11.99)

2Ad+2ch(6-11.99)

83

102

115

133

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

31

39

46

56

DOUBLE ROOM

2Ad

43

55

66

80

3Ad

74

94

113

136

2Ad+1ch(0-5.99)

43

55

66

80

2Ad+1ch(6-11.99)

43

55

66

80

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

66

80

91

104

3Ad

90

108

123

140

2Ad+1ch(0-5)

66

80

91

104

2Ad+1ch(6-11.99)

66

80

91

104

STUDIO DELUXE

2Ad

84

98

109

124

3Ad

116

136

151

170

3Ad+1ch(0-5.99)

116

136

151

170

3Ad+1ch(6-11.99)

134

155

171

192

2Ad+1ch(0-5.99)

84

98

109

124

2Ad+1ch(6-11.99)

102

118

130

146

4Ad

141

165

182

206

2Ad+2ch(0-5.99)

93

109

122

137

2Ad+2ch(0-5)

102

118

130

146

(6-11.99)

2Ad+2ch(6-11.99)

118

137

150

168

Мин.имум престој

1

1

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: 150 метри од плажа, детско игралиште,пулбар,сала за појадок,детски базен

Соби: САТ ТВ,фрижидер,клима,телефон,во студијата и кујна

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД