ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Bellagio Hotel 3* - Fourka - Редовен ценовник

BELLAGIO HOTEL 3* FOURKA

www.bellagio-hotel.gr

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2018 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

5

23.05-31.05

01.06-10.06

11.06-23.06

24.06-09.07

10.07-25.08

01.10-14.10

21.09-30.09

11.09-20.09

26.08-10.09

TWIN ROOM FOR SINGLE USE GROUND FLOOR

1Ad

54

63

78

90

93

1Ad+1ch(0-1)

54

63

78

90

93

1Ad+1ch(2-12.99)

54

63

78

90

93

TWIN ROOM GROUND FLOOR

2Ad

56

63

78

88

93

2Ad+1ch(0-1)

56

63

78

88

93

TRIPLE ROOM GROUND FLOOR

2Ad

59

65

81

92

96

3Ad

69

75

93

106

111

2Ad+1ch(0-1)

59

65

81

92

96

2Ad+1ch(2-12.99)

61

67

83

94

98

SINGLE ROOM

1Ad

54

63

78

90

93

1Ad+1ch(0-1)

54

63

78

90

93

DOUBLE ROOM /TWIN ROOM

2Ad

56

63

78

88

93

2Ad+1ch(0-1)

56

63

78

88

93

FAMILY ROOM

2Ad

72

80

119

135

138

3Ad

82

80

119

135

138

3Ad+1ch(0-1)

82

80

119

135

138

3Ad+1ch(2-12.99)

82

80

119

135

138

3Ad+2ch(0-1)

82

80

119

135

138

3Ad+2ch(0-1)

82

80

119

135

138

(2-12.99)

2Ad+1ch(0-1)

72

80

119

135

138

2Ad+1ch(2-12.99)

72

80

119

135

138

4Ad

91

80

119

135

138

4Ad+1ch(0-1)

91

80

119

135

138

2Ad+2ch(0-1)

72

80

119

135

138

2Ad+2ch(0-1)(2-12.99)

72

80

119

135

138

2Ad+2ch(2-12.99)

72

80

119

135

138

2Ad+3ch(0-1)

72

80

119

135

138

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

72

80

119

135

138

(2-12.99)

2Ad+3ch(0-1)

72

80

119

135

138

(2-12.99)(2-12.99)

TRIPLE ROOM

2Ad

59

65

81

92

96

3Ad

69

75

93

106

111

2Ad+1ch(0-1)

59

65

81

92

96

2Ad+1ch(2-12.99)

61

67

83

94

98

Мин.престој

1

3

3

3

3

Опис: 350 метри од плажа, базен,базен за деца,детско игралиште,ресторан,бар,тенис

Соби : клима,фрижидер,САТ ТВ

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД