ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Cosmopolitan Hotel & Spa 4* - Paralia - Промо ценовник до 31.12

Цените се важечки за резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 3

 3

 5

 5

 5

 5

 5

 3

 3

Вид на Сместување

Услуга

Структура

30.04.20-15.05.20

16.05.20-10.06.20

11.06.20-28.06.20

29.06.20-12.07.20

13.07.20-16.08.20

17.08.20-10.09.20

11.09.20-20.09.20

21.09.20-04.10.20

05.10.20-31.10.20

Single Room - Inland View

HB

1Ad

50.6

57.2

64.9

94.6

115.5

94.6

64.9

57.2

50.6

Double Room - Inland View

HB

2Ad

67.1

75.9

86.9

104.5

127.6

104.5

86.9

75.9

67.1

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad

70.4

79.2

93.5

112.2

133.1

112.2

93.5

79.2

70.4

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+1ad

88

99

117.7

139.7

166.1

139.7

117.7

99

88

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

88

99

117.7

139.7

166.1

139.7

117.7

99

88

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

88

99

117.7

139.7

166.1

139.7

117.7

99

88

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+1ch(0-1)

70.4

79.2

93.5

112.2

133.1

112.2

93.5

79.2

70.4

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+1ch(2-11)

70.4

79.2

93.5

112.2

133.1

112.2

93.5

79.2

70.4

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+2ch(0-1)

70.4

79.2

93.5

112.2

133.1

112.2

93.5

79.2

70.4

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

70.4

79.2

93.5

112.2

133.1

112.2

93.5

79.2

70.4

Double Superior  - Inland View

HB

2Ad+2ch(2-11)

88

99

117.7

139.7

166.1

139.7

117.7

99

88

Suite - Inland View

HB

2Ad

107.8

132

158.4

180.4

201.3

180.4

158.4

132

107.8

Suite - Inland View

HB

2Ad+1ad

135.3

163.9

198

224.4

251.9

224.4

198

163.9

135.3

Suite - Inland View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

135.3

163.9

198

224.4

251.9

224.4

198

163.9

135.3

Suite - Inland View

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

135.3

163.9

198

224.4

251.9

224.4

198

163.9

135.3

Suite - Inland View

HB

2Ad+1ch(0-1)

107.8

132

158.4

180.4

201.3

180.4

158.4

132

107.8

Suite - Inland View

HB

2Ad+1ch(2-11)

107.8

132

158.4

180.4

201.3

180.4

158.4

132

107.8

Suite - Inland View

HB

2Ad+2ch(0-1)

107.8

132

158.4

180.4

201.3

180.4

158.4

132

107.8

Suite - Inland View

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

107.8

132

158.4

180.4

201.3

180.4

158.4

132

107.8

Suite - Inland View

HB

2Ad+2ch(2-11)

135.3

163.9

198

224.4

251.9

224.4

198

163.9

135.3

Single Room - Sea View

HB

1Ad

53.9

68.2

77

104.5

119.9

104.5

77

68.2

53.9

Double Room - Sea View

HB

2Ad

72.6

90.2

103.4

115.5

133.1

115.5

103.4

90.2

72.6

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad

78.1

95.7

110

122.1

140.8

122.1

110

95.7

78.1

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+1ad

96.8

119.9

137.5

152.9

176

152.9

137.5

119.9

96.8

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

96.8

119.9

137.5

152.9

176

152.9

137.5

119.9

96.8

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

96.8

119.9

137.5

152.9

176

152.9

137.5

119.9

96.8

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

78.1

95.7

110

122.1

140.8

122.1

110

95.7

78.1

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

78.1

95.7

110

122.1

140.8

122.1

110

95.7

78.1

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)

78.1

95.7

110

122.1

140.8

122.1

110

95.7

78.1

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

78.1

95.7

110

122.1

140.8

122.1

110

95.7

78.1

Double Superior  - Sea View

HB

2Ad+2ch(2-11)

96.8

119.9

137.5

152.9

176

152.9

137.5

119.9

96.8

Junior Suite - Sea View

HB

2Ad

93.5

115.5

137.5

156.2

176

156.2

137.5

115.5

93.5

Junior Suite - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

93.5

115.5

137.5

156.2

176

156.2

137.5

115.5

93.5

Junior Suite - Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

93.5

115.5

137.5

156.2

176

156.2

137.5

115.5

93.5

Suite - Sea View

HB

2Ad

122.1

147.4

180.4

201.3

228.8

201.3

180.4

147.4

122.1

Suite - Sea View

HB

2Ad+1ad

152.9

184.8

224.4

251.9

286

251.9

224.4

184.8

152.9

Suite - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

152.9

184.8

224.4

251.9

286

251.9

224.4

184.8

152.9

Suite - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

152.9

184.8

224.4

251.9

286

251.9

224.4

184.8

152.9

Suite - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

122.1

147.4

180.4

201.3

228.8

201.3

180.4

147.4

122.1

Suite - Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

122.1

147.4

180.4

201.3

228.8

201.3

180.4

147.4

122.1

Suite - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)

122.1

147.4

180.4

201.3

228.8

201.3

180.4

147.4

122.1

Suite - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

122.1

147.4

180.4

201.3

228.8

201.3

180.4

147.4

122.1

Suite - Sea View

HB

2Ad+2ch(2-11)

152.9

184.8

224.4

251.9

286

251.9

224.4

184.8

152.9

Single Economy - Without Balcony

HB

1Ad

41.8

50.6

57.2

79.2

104.5

79.2

57.2

50.6

41.8

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad

56.1

67.1

75.9

88

115.5

88

75.9

67.1

56.1

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+1ad

70.4

83.6

94.6

110

144.1

110

94.6

83.6

70.4

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

70.4

83.6

94.6

110

144.1

110

94.6

83.6

70.4

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+1ad+1ch(2 - 11)

70.4

83.6

94.6

110

144.1

110

94.6

83.6

70.4

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+1ch(0-1)

56.1

67.1

75.9

88

115.5

88

75.9

67.1

56.1

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+1ch(2-11)

56.1

67.1

75.9

88

115.5

88

75.9

67.1

56.1

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+2ch(0-1)

56.1

67.1

75.9

88

115.5

88

75.9

67.1

56.1

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

56.1

67.1

75.9

88

115.5

88

75.9

67.1

56.1

Double Economy - Without Balcony

HB

2Ad+2ch(2-11)

70.4

83.6

94.6

110

144.1

110

94.6

83.6

70.4

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.