Toroni Blue Sea 4* - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 2

 2

 3

 3

 3

 2

 2

 2

Вид на Сместување

Услуга

Структура

05.04.20-19.05.20

20.05.20-12.06.20

13.06.20-27.06.20

28.06.20-10.07.20

11.07.20-25.08.20

26.08.20-10.09.20

11.09.20-25.09.20

26.09.20-31.10.20

Double Economy - Ground

HB

2Ad

39.6

50.6

92.4

103.4

129.8

103.4

92.4

39.6

Double Economy - Ground

HB

2Ad+1ad

53.9

68.2

124.3

139.7

174.9

139.7

124.3

53.9

Double Economy - Ground

HB

2Ad+1ad+1ch(0-5)

53.9

68.2

124.3

139.7

174.9

139.7

124.3

53.9

Double Economy - Ground

HB

2Ad+1ad+1ch(6-11)

63.8

81.4

147.4

165

206.8

165

147.4

63.8

Double Economy - Ground

HB

2Ad+1ch(0-5)

39.6

50.6

92.4

103.4

129.8

103.4

92.4

39.6

Double Economy - Ground

HB

2Ad+1ch(6-11)

49.5

63.8

115.5

128.7

161.7

128.7

115.5

49.5

Double Economy - Ground

HB

2Ad+2ch(0-5)

39.6

50.6

92.4

103.4

129.8

103.4

92.4

39.6

Double Economy - Ground

HB

2Ad+2ch(0-5)(6 - 11)

49.5

63.8

115.5

128.7

161.7

128.7

115.5

49.5

Double Economy - Ground

HB

2Ad+2ch(6-11)

59.4

75.9

137.5

155.1

193.6

155.1

137.5

59.4

Double Superior for Sgl - 

HB

1Ad

33

40.7

72.6

80.3

100.1

80.3

72.6

33

Double Superior for Sgl - 

HB

1Ad+1ch(0-5)

33

40.7

72.6

80.3

100.1

80.3

72.6

33

Double Economy for Sgl - 

HB

1Ad

29.7

38.5

69.3

78.1

96.8

78.1

69.3

29.7

Double Economy for Sgl - 

HB

1Ad+1ch(0-5)

29.7

38.5

69.3

78.1

96.8

78.1

69.3

29.7

Double Superior  - 

HB

2Ad

44

55

95.7

106.7

133.1

106.7

95.7

44

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad

58.3

73.7

129.8

144.1

179.3

144.1

129.8

58.3

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-5)

58.3

73.7

129.8

144.1

179.3

144.1

129.8

58.3

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad+1ch(6-11)

69.3

86.9

152.9

171.6

213.4

171.6

152.9

69.3

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ch(0-5)

44

55

95.7

106.7

133.1

106.7

95.7

44

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ch(6-11)

53.9

68.2

119.9

134.2

166.1

134.2

119.9

53.9

Double Superior  - 

HB

2Ad+2ch(0-5)

44

55

95.7

106.7

133.1

106.7

95.7

44

Double Superior  - 

HB

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

53.9

68.2

119.9

134.2

166.1

134.2

119.9

53.9

Double Superior  - 

HB

2Ad+2ch(6-11)

64.9

81.4

144.1

160.6

200.2

160.6

144.1

64.9

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.