ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Iris Hotel 3* - Siviri - Редовен ценовник
Редовен ценовник

IRIS HOTEL 3* SIVIRI

www.iris-hotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

5

14.05-22.05

23.05-07.06

08.06-06.07

07.07-24.08

 

01.10-15.10

16.09-30.09

25.08-15.09

SINGLE ROOM

1Ad

39

51

69

77

 

1Ad+1ch(0-1)

39

51

69

77

 

DOUBLE ROOM

2Ad

52

69

93

104

 

3Ad

71

92

125

140

 

2Ad+1ch(0-1)

52

69

93

104

 

2Ad+1ch(2-7.99)

52

69

93

104

 

SUITE

2Ad

93

115

147

162

 

2Ad+1ch(0-1)

93

115

147

162

 

2Ad+1ch(2-7.99)

93

115

147

162

 

2Ad+2ch(0-1)

93

115

147

162

 

2Ad+2ch(0-1)(2-7.99)

93

115

147

162

 

2Ad+2ch(2-7.99)

93

115

147

162

 

SUPERIOR ROOM

2Ad

75

91

116

127

 

QUADRUPLE ROOM

3Ad+1ch(2-7.99)

95

124

168

189

 

2Ad+2ch(2-7.99)

71

92

125

140

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– СЕ ВКЛУЧЕНО

SINGLE ROOM

1Ad

53

66

83

91

 

1Ad+1ch(0-1)

53

66

83

91

 

DOUBLE ROOM

2Ad

82

95

123

134

 

3Ad

111

128

165

180

 

2Ad+1ch(0-1)

82

95

123

134

 

2Ad+1ch(2-7.99)

82

95

123

134

 

SUITE

2Ad

118

147

181

199

 

2Ad+1ch(0-1)

118

147

181

199

 

2Ad+1ch(2-7.99)

118

147

181

199

 

2Ad+2ch(0-1)

118

147

181

199

 

2Ad+2ch(0-1)(2-7.99)

118

147

181

199

 

2Ad+2ch(2-7.99)

118

147

181

199

 

SUPERIOR ROOM

2Ad

104

118

145

156

 

QUADRUPLE ROOM

3Ad+1ch(2-7.99)

128

168

213

238

 

2Ad+2ch(2-7.99)

95

125

158

177

 

Опис: ресторан , бар, базен,базен за деца, детско игралишите,пинг понг,пул бар

Соби: САТ ТВ,клима,фрижидер

Stayover tax 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД