ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Metamorfosis - Vila Blue Stratos
Vila Blue Stratos

Се наоѓа на самата плажа на помалку од 1 км од ценатор на Метаморфозис. Куќата, изградена во рустичен стил, е сместена во убав и простран двор, полн со зеленило, со скара, мало игралиште за деца, терен за баскет. Апартманите се наоѓаат на приземје, на 1. и на 2. кат. Сите имаат TV, клима чие користење е вклучено во цената, исто како и интернет. Сите имаат поглед на море, делимично затскриен со високите борови, кои создаваат пријатна сенка. Од задната страна има наткриен паркинг.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-24.09

Број на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

12

1/2

apartman

2

 -

198

298

398

448

498

548

598

598

598

498

398

328

1/3

apartman

3

 -

228

348

498

548

598

648

698

698

698

598

498

378

1/4

apartman

4

 -

248

398

598

648

698

748

798

798

798

698

598

428

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА СИТЕ КУЌИ КОИ НЕ СЕ НА ПОПУСТ СЕ ОДОБРУВА 8% ПРЕДСЕЗОНСКИ ПОПУСТ ЗА ПОАЃАЊА ДО 08.06.2020, ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО СО РЕЗЕРВАЦИЈА

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.