Fantasia De Luxe 5*

Попуст за Рани Резервации

период

Попустите за Рани Резервации НЕ се комбинираат !!!

Резервации направени до

31/01/2019

Попуст

30%

Уплата %

50%

Уплата до

02,10,2019

Резервации направени до

28/02/2019

Попуст

25%

Уплата %

50%

Уплата до

03,10,2019

Резервации направени до

31/03/2019

Попуст

20%

Уплата %

50%

Уплата до

04,10,2019

Резервации направени до

30/04/2019

Попуст

15%

Уплата %

50%

Уплата до

05,10,2019

Ценовник

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Хотел

FANTASIA HOTEL DE LUXE

www,fantasia,com,tr

Регион

Категорија

Услуга

Валута

KUSADASI

5*

AI

EUR

Период

A

B

C

D

E

D

C

A

04,1,2019

05,12,2019

06,2,2019

23/06/2019

14/07/2019

25/08/2019

15/09/2019

10,6,2019

05,11,2019

06,1,2019

22/06/2019

13/07/2019

24/08/2019

14/09/2019

10,5,2019

31/10/2019

Отказ до

3

3

5

7

10

7

5

3

Тип на сместување

STANDARD ROOM

Услуга

ALL INCLUSIVE

DBL

80,53 €

102,58 €

133,50 €

155,55 €

188,73 €

155,55 €

133,50 €

80,53 €

DOUBLE +EXTRA BED

108,79 €

138,52 €

180,26 €

210,09 €

254,79 €

210,09 €

180,26 €

108,79 €

SINGLE

60,45 €

76,99 €

100,12 €

116,66 €

141,57 €

116,66 €

100,12 €

60,45 €

SINGLE+1CHD(0-12,99)

60,45 €

76,99 €

100,12 €

116,66 €

141,57 €

116,66 €

100,12 €

60,45 €

SINGLE+2CHD(0-12,99)(0-2,99)

60,45 €

76,99 €

100,12 €

116,66 €

141,57 €

116,66 €

100,12 €

60,45 €

SINGLE+2CHD(3-12,99)(3-12,99)

80,53 €

102,58 €

133,50 €

155,55 €

188,73 €

155,55 €

133,50 €

80,53 €

DOUBLE +1CHD(0-12,99)

80,53 €

102,58 €

133,50 €

155,55 €

188,73 €

155,55 €

133,50 €

80,53 €

DOUBLE +2CHD(0-12,99)(0-2,99)

80,53 €

102,58 €

133,50 €

155,55 €

188,73 €

155,55 €

133,50 €

80,53 €

DOUBLE +2CHD(3 - 12,99)(3 - 12,99)

100,71 €

128,28 €

166,87 €

194,54 €

235,89 €

194,54 €

166,87 €

100,71 €