LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
ПОНУДИ - 8-МИ СЕПТЕМВРИ

Во Банско на 6ти и 7ми Септемри ќе се одржи Balkan Fest. Тоа е одлична можност да ги почувствувате фолк ритмот и да се придржите на најголемата бохемиска прослава. Настапуваат познати пејачи од Србија Саша Матич (6ти Септември) и Цеца Ражнатович (7ми Септември). Бидете дел од Бохемискиот настан и почувствувајте го балканскиот дух на едно место. Концептот на овој фестивал е комбинација од балканска музика, кујна и култура и се фокусира на чувството на слобода и среќа. Влезот на фестивалот е бесплатен за сите посетители.

Бугарија
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4