ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Организиран превоз - Време на поаѓање
Време на поаѓање

Превоз Бугарија – Лето 2019

Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип

Тргнување во месец јули,август(од 01.07-23.08.2019 -секој ден. + 30.08.2019 год.)
Прво тргнување во месец јуни (17.06.2019 и 24.06.2019)
Последно враќање во месец август(31.08.2019 и 07.09.2019 год.)


Цена за превоз повратна карта за возрасен:45 €-(2790 денари)

Цена за превоз повратна карта за дете до 12 год: 30 €-(1860 денари)

Цена за превоз во еден правец за возрасен: 30 €-(1860 денари)

Цена за превоз во еден правец за дете до 12 год: 20 €-(1240 денари)

Напомена:

Задолжителна резервација за враќање со туристичка такса се наплаќа по 2 € од особа во автобусот на одење кон Бугарија или во агенцијата во Бугарија ЦРВО ЕКСПРЕСС на ул.Струма бр.17 во новиот дел на Несебар-наспроти хотел Феста Панорама(во зградата).

Работно време: 17-20 часот по локално време.

Поаѓање од Сончев Брег:

13:00 по МК време / 14:00 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Кубан)

Поаѓање од Несебар:

13:00 по МК време / 14:00 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Феста Панорама)

Поаѓање од Старо Поморие:

13:30 по МК време / 14:30 по БГ. време (кај автобуската станица)

Поаѓање од Ново Поморие:

13:40 по МК време / 14:40 по БГ. време (кај автобуската станица)

Поаѓање од Бургас:

14:00 по МК време / 15:00 по БГ. време (на бензинската OMV,во близина на Метро)