ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sunny Hill 2*

Хотелот Sunny Hill 2* сe нaoѓа на околу 1 км. од центарот на градот и на околу 800м од плажата Ladies Beach нa 400м од популарната улица со кафе барови “Bar Street”. 
Хотелот располага со вкупно 25 соби, базен, бар на базенот, ресторан со поглед на градот, снек бар, WI-FI. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, ТВ. 

Пакет 10 BB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

139 €

11.07-21.07

219 €

20.08-30.08

219 €

06.06-16.06

149€

16.07-26-07

219 €

25.08-04.09

219 €

11.06-21.06

159 €

21.07-31.07

219 €

30.08-09.09

209 €

16.06-26.06

169 €

26.07-05.08

219 €

04.09-14.09

189 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

219 €

09.09-19.09

189 €

26.06-06.07

189 €

05.08-15.08

219 €

14.09-24.09

179 €

01.07-11.07

219 €

10.08-20.08

219 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

219 €

15.08-25.08

219 €

23.09-04.10

169 €

Во цената е вклучено 10   ноќевања со појадок  (BB) , клима и превоз. 
Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст. 
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.